Hundeprogrammer på TV denne høsten

Kos dere med hund på TV i høst. 🙂

Hundepatruljen:

I Hundepatruljen får du et dramatisk og eksklusivt innblikk i hverdagen til en spesialavdeling i Oslopolitiet, som jobber dag og natt for å bekjempe kriminalitet i hovedstaden.

Seersuksessen og Gullruten-nominerte Hundepatruljen Oslo er en dokumentarserie på Viasat 4 som gir oss et sjeldent og eksklusivt innblikk i hverdagen ved spesialenheten Hundetjenesten i Oslo politidistrikt, og til høsten kommer serien tilbake med en ny sesong. I Hundepatruljen Oslo møter vi politiet og deres topptrente hunder på jobb, der patrulje, narkotika-, bombe- og kriminalsøk er hverdagen. Hundens snute er et betydelig virkemiddel i jakten på spor på åsteder og etter gjerningsmenn. Vi får se det unike samspillet mellom politi og hund, som sammen jobber for å gjøre hovedstaden tryggere.

Hundepatruljen Oslo ser du på Viasat 4 mandager kl. 21.30.

http://www.viasat4.no/hundepatruljen-oslo

Et hundeshow
Om utstillingsglade mennesker, går på TVNorge onsdager.

http://www.tvnorge.no/programmer/et-hundeshow



Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*